|
|
|
|
|
Link :: 02.03.2005 :: 18:25 Link :: 03.03.2005 :: 19:13 Korby ciag dalszy... Ale mi wiosna sprzyja (tzn jej nikłe poczatki:) wszystko jest takie sliczne, sloneczko cudownie przygrzewa, CHCE SIE ZYC!!! do tego mam chyba tysiace roznych pomyslow dziennie, gotowych do zrealizowania... Poszukuje pilnie odpowiedzi!!! : Kiedy wiosna przyjdzie?? moze ktos ja juz gdzies widzial?? jak sobie pomysle o rowerku ktory stoi w piwnicy i o rolkach to az mnie sciska... jak ja bym juz sobie pojezdzila.. :D hmmm... poczekam, ale tylko tydzien, a potem sie zacznem denerwowac... JA CHCE WIOSENKE :D!!!!!!!!!! Komentuj(0) Link :: 05.03.2005 :: 19:03 Siemaneczko wszystkim goszczacym na moim odnowionym na zblizajaca sie wiosenke blogasku ![]() ![]() dzisiejszy dzioneczek spedzilam na nartach w Ustroniu. Wszytskim bardzo polecam Poniwiec, stok kolo Bielendy (centrum SPA); warunki byly bardzo dobre, stok tez jest swietny, predkosci dzisiaj niezle lapalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sie dzisiaj rozpisalam... pozdrowioneczka dzisiaj dla wszystkich milosnikow bialego szalenstwa :* ![]() Komentuj(2) Link :: 08.03.2005 :: 15:11 >>>KOBITKI, NASZE SWIETO ![]() Dziekujem sliczniutko wszystkim za dzisiejsze zyczonka, koffani jestescie ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 09.03.2005 :: 08:20 Kawusia zaliczona, oczka umyte, jeszcze tylko wloski zaczesac i juz bede cacy ![]() A co do wczorajszego wieczorku "zelaznej grupy dziewic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 11.03.2005 :: 18:38 How Am I?? Qrcze chyba mnie dorwala... Rano wstalam, i juz jakby zaczepiala sie o migdaly, przeszla na gardlo... W ciagu dnia na mysl o niej dostawalam dreszczy... Temperatura wciaz rosla... uufff raz goraco raz czulam dotyk zimna...Tewraz zapedzi mnie na tygodniowe wczasy we wlasnym lozku... A mialam jutro jechac na narty, chyba nici z tego wyjazdu beda ![]() Komentuj(2) Link :: 14.03.2005 :: 09:24 W koncu mnie nie dorwala... oczywiscie pomogl GRIPEX ![]() ![]() a wiec grypce sie nie dalam, zdroweczko znow dopisuje na calego, piekny i szeroki usmiech tez ![]() Dzisiaj taka sliczna pogoda jest, sloneczko swiecie, niebo bezchmurne - moze w koncu wiosenka idzie ![]() ![]() A zeby sie bardziej cieplutko zrobilo tutaj, to zapodamy KWIOTKA, takiego jak jest tez na moim biureczku jeszcze zywy ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 14.03.2005 :: 09:29 ![]() i kwiotuszek jest ![]() Komentuj(1) Link :: 15.03.2005 :: 18:10 Wiosna blisko, mowie wam... Wszystko na to wskazuje ze pojwi sie w najblizszej przyszlosci: moja glowka juz ma pewne zwarcia na stykach.. ostatnio codzienie chodzem sobie do szkoly na nozkach (a mam jakies 40 minutek drogi ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogole wszystkim znajomkom-poziomkom odbija mania funtestowa... straszneeee, wychodzi dopiero teraz fakt ze prawie wcale sie nie znamy... ale polecam, fajny sposob na sprawdzenie siebie ![]() POZIOMECZKI szukjace wiosny ŁACZMY SIE !!! ![]() ![]() ![]() Komentuj(7) Link :: 22.03.2005 :: 12:52 Jeszzce tylko 6 minutek.... nie wiem ja je przetrzymam, ale jakos trzeba bedzie.. potem tylko 10 przerwy i tylko, powtarzam TYLKO 45 kolejnej lekcji i iiiiii..... pomykamy do domciu ![]() ![]() ![]() ![]() za oknami sloneczko piknie grzeje ![]() ![]() ![]() Dobra, zaraz dzwonek zadryndoli, trzeba zbierac manatki ![]() Komentuj(28)
|
Linki Anathema... nic dodac,nic ujac :) :D Kociaczki :D Kubus Puchatek:D Max glupie kreskowki jakie jest twoje przeznaczenie... Kiedy maz rozmawia z zona:) Straszne...bardzo... Koteczki:)
Archiwum 2025
Content by lowczynimarzen Powered by
| |||
|
|