|
|
|
|
|
Link :: 01.01.2005 :: 20:59 Link :: 03.01.2005 :: 08:59 hmm, no sorki ze ten blog teraz wyglada jak wyglada ale za chwilke sie za niego zabiore, bo wczoraj zmienialam sablon na nowy i dlatego to tak wyszlo.... pozdrowka Komentuj(3) Link :: 05.01.2005 :: 19:20 ![]() Komentuj(0) Link :: 05.01.2005 :: 19:33 Przyznaje sie, zaniedbalam na maksa blogaska... hmmm, ostatnio jakos wcale nie mam glowy do pisania czegokolwiek tutaj... W szkole jak to w szkole, strasznie nudno jest, a tak wogole: znacie Marka mareckiego co ciagle marze???? :P:P:P no i oczywiscie Marzene Marecka ktora czysci co Marek namaze, a Marek maze wszedzie,na szafie, na stole i przed szkola i po szkole...Ale PRONTO czysci plamy, bo dzieki PRONTO usmiech mamy mamy >>>TO BYŁA REKLAMA<<< hehe, szkola na mnie zle dziala, niby zerom, ale strasznie demoralizuje mlodziez... Np taka pani K, ktora opowiada o alkoholu, jaki lubi, hehe, ostatnio sie nawet kilka razy usmiechla na lekcji, wiem wiem, nasz klasa tak wplywa na nauczycieli... hehehehe Komentuj(0) Link :: 05.01.2005 :: 19:34 ![]() Komentuj(1) Link :: 06.01.2005 :: 18:29 Ja czegos nie rozmumiem... jakim cudem nasza klasa ma "podobno" najwyzsza srednia w calej szkole:P SZOK!!! i tu nie chodzi o ta srednia, ale o to ze u nas sie ludzie prawie wcale nie ucza (tzn nie posiadaja charakterystycznych cech wstretnych kujonow:D tzn okularki jak denka od musztardy, wloski zaczesnae, zawsze ksiazka w rece itp itd :P) aha, no i ja oczywiscie zeby nie bylo musze zanizac srednia klasowa ale tylko o 0.09:P) hehe, no ladnie, do jakiej ja szkoly chodze.... Komentuj(0) Link :: 08.01.2005 :: 19:11 Ziomaleczki i ziomale, niose wiesc cudwona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 08.01.2005 :: 19:18 ![]() Komentuj(0) Link :: 09.01.2005 :: 17:50 Qrcze nie wiem cio zrobic zeby ta glupia kasiega gosci zaczela jako tako dzialac, jakos mi to nie wychodzi... Prosiem wszytstkich ktorzy potrafia tego dokonac zostawcie mi komcia z instrukcja obslugo dla takich "zaciemnionych" jak ja ![]() Wlasnie wszamalam obiadek i jestem tak straszliwie pelna ze nie wiem jak naucze sie tych 30 stronic na spr z historii... Wlasnie konsultuje z kumpela w jaki sposob najszybciej by to zrobic... hmmm... moze metoda cegla-glowa?? Musze to przemyslec...hehe... Pozdrowionak dla P., hehe, nic wiecej nie powiem ![]() ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 09.01.2005 :: 21:27 Ale KLOPS totalny.... Moje beznadziejne miasto nie postaralo sie o Światelko do nieba... wszyscy ludzie tacy wkurzenie byli (co roku cos organizowali a teraz nic, totalne zero...) Wrrrr.... a ja musialam sie do centrum miasta fatygowac po nic.... wrrr!!! Komentuj(0) Link :: 12.01.2005 :: 12:47 Wow... nareszcie jakos ustabiizowalam mojego malutkiego blogaska.. HURAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 13.01.2005 :: 18:46 Jak minal dzien, jak minal dzien dzisiejszy... a dobrze jest, a raczej powiedzialabym interesujaco, gdzy nasz kochany pan z matmy od zabaweczek, hehe, stwierdzil ze zrobi nam maly sprawdzianki przed feriami z funkcji... cudownie, wszystko mi sie poplatalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 14.01.2005 :: 21:10 Kaska dala takiego czadu jak nigdy dotad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 17.01.2005 :: 21:20 REMONT remont REMONT.... nic wiecej nie pisze bo teraz jestem szczesliwa posiadaczka brzoskwiniowych pasemek z farby do sufitu ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 18.01.2005 :: 11:31 hehe, remont mija jako tako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 18.01.2005 :: 11:34 ![]() Komentuj(23) Link :: 22.01.2005 :: 10:41 Hmmm, chyba na jakis czas zaprzestane notowania tu szczegolow mojego zycia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(10)
|
Linki Anathema... nic dodac,nic ujac :) :D Kociaczki :D Kubus Puchatek:D Max glupie kreskowki jakie jest twoje przeznaczenie... Kiedy maz rozmawia z zona:) Straszne...bardzo... Koteczki:)
Archiwum 2025
Content by lowczynimarzen Powered by
| |||
|
|