lowczynimarzen - komentarze |
"Niepowtarzalne plemniki... ![]() ![]() ![]() Tak sobie dzisiaj duzooooo myslalam, ze jednak zycie bez tej drugiej osoby jest dosc ciezkie... no tak niestety trzeba to przyznac, FACECI jestescie niezastapieni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A inni widzieli to tak.. : |
07.02.2005 :: 18:20 :: agx200.neoplus.adsl.tpnet.pl rozia zostaw komenta lub wpisz się do księgi gości!Na rozia.talk.pl! Pliissssssss! ![]() ![]() ![]() ![]() |
03.02.2005 :: 12:54 :: xdsl-530.zgora.dialog.net.pl hehe ja skomentuje to tak : FACECI RULLEZ ![]() |
02.02.2005 :: 21:42 :: amq171.neoplus.adsl.tpnet.pl wampirek no niby masz racje, ale nie powiesz chyba, że faceci nie utrudniają nam kobietom zycia? ja tam ich lubię ale bez przesady. a swoja drogą olsnij mnie jak zrobić wlasny szablon. bo jakos mi nie idzie. pozdrowk. paps |
02.02.2005 :: 21:20 :: nat.udn.pl Siema... zapewne znasz mnie jako MYCHĘ??? Mam nowego bloga (ważny powód...) Wpadnij i looknij. Nowy jest prawie identyczny jak ten mój sławny www.mycha.talk.pl!!!!!!!! Zostaw komentarz (to jeszcze tu wroce ) Pozdrowionka... ![]() |
Talk.pl :: Spowrotem:) |