lowczynimarzen - komentarze |
"Stare przyjaznie" Stare przyjaznie są najwspanialsze, maja fundament wspolnych wspomnien Stare przyjaznie są najtrwalsze Przetrwaja kryzys i rozlake. I choc codziennie spotykamy Kogos nowego na swojej drodze I jesli nawet kogos poznamy I zawiazemy przyjaznie nowe. O starych nie zapominajmy Bo one maja wielka wartosc, Starych przyjaciol nie zdradzajmy Prawdziwa przyjazjn to wielka radosc.. autor:po prostu Ewa |
|
A inni widzieli to tak.. : |
04.12.2004 :: 18:57 :: ale222.internetdsl.tpnet.pl Siemka masz fajnego blogaska! Prosze mogłabyś kiedyś do mnie wpaść na blodzia i zostawić komcia, bo mój nie jast tak popularny jak twój? Plisssssss..!!! Dzięki i PoZdRoWiEńKa! www.madzia140.talk.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
03.12.2004 :: 20:51 :: pf219.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Tomeq Nie ma lekarstwa mocniejszego, skuteczniejszego, doskonalszego dla naszych ran we wszystkich sprawach ziemskich, jak mieć kogoś, kto cierpi z nami w każdym nieszczęściu i cieszy się w powodzeniu.Aelredo di Rievaulx |
03.12.2004 :: 20:50 :: pf219.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Tomeq To ja też napiszę coś mądrego: |
Talk.pl :: Spowrotem:) |