lowczynimarzen - komentarze |
>>>DLACZEGO?? Ile razu zadajemy sobie to pytanie dziennie... dlaczego ja, a dlaczego tak a nie inaczej... dalczego, dlaczego... Mnie mecza takie dwa pytania... nie potrafie na nie odpowiedziec, to jest trudne i niemozliwe... bo nie wiem jak to sie stalo... wcale nie chcialam zeby tak sie stalo... to bylo nieuchronne... tyle placzu i lez wylanych... wszystko jest za trude aby to zrozumiec... Swiat Jest Zbyt Skomplikowany.... |
|
A inni widzieli to tak.. : |
27.11.2004 :: 15:44 :: axt130.neoplus.adsl.tpnet.pl Nie masz się czym martwić Będzie oki !!! Tak pozatym to masz fajnego bloga !!! ![]() Wejdzi na mojego mam nadzieje że ci się spodoba ![]() ![]() ;d ;d ;d |
24.11.2004 :: 20:18 :: pf246.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Tomeq ...co się stało czegoś nowego nauczyło. Tak to już jest w życiu. Skomplikowanie i nie zawsze można się we wszystkim połapać. |
24.11.2004 :: 20:15 :: pf246.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Tomeq Oj nie martw się Młoda... Jakoś to zawsze będzie. Musi jakoś być przecież. Nie wiem co się stało, ale głowa do góry!!![]() |
Talk.pl :: Spowrotem:) |