lowczynimarzen - komentarze |
uffff.... Sorki jak bede bazgrala tu bzdury totalne, ale jestem bardzo bardzo zmeczona... Jak wiadomo wtajemniczonym dzisiejszego dzionka poznalam niejakiego W. ... No i co moge o nim powiedziec??? Fajny, mily, przystojny itp itd... ale padnie tu zdanie powtarzane co jakis czas "nic z tego nie bedzie"... jak zawsze moj pesymizm nie zna granic (tak powiedzialaby K.) ale ja poprostu to wiem i tyle... hehe, mowi sie trudno I ZYJE SIE DALEJ, no nie?????? |
|
A inni widzieli to tak.. : |
09.10.2004 :: 20:43 :: bok27.neoplus.adsl.tpnet.pl OGŁASZAM KONKURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA NAJŚMIESZNIEJSZY DOWCIP!!! NADSYŁAJCIE WASZE NAJLEPSZE KAWAŁY ( MAX 3 PISANE NA JEDNYM KOMENTARZU) ZAMIESZCZAJCIE JE NA KOMENTARZU TEJ PRACY- NAGRODY 1MIEJSCE - POLECENIE BLOGA ZWYCIĘSCY 50 OSOBĄ I MASA KOMENTARZY PRZEZ 2 MIESIĄCE --- 2MIEJSCIE- POLECENIR BLOGA LAUREATA 40 OSOBĄ I MULTUM KOMENTARZY PRZEZ MIESIĄC 3MIEJSCE- POLECENIE BLOGA 20 OSOBĄ I KOMENTARZE NA KAŻDEJ PRACY PRZEZ 3TYG. POZOSTALI LAUREACI - ZAMIESZCZENIE ICH DOWCIPÓW NA MOIM BLOGU I POLECANIE ICH STRON MOIM ZNAJOMYM NA KAWAŁY CZEKAM DO 16.X.2004 NAPRAWDĘ WARTO.... BELLAABLA.TALK.PL |
Talk.pl :: Spowrotem:) |